Wintersportreizen

Onze Shortskiformule omvat 4 dagen ski, d.w.z. 's avonds vertrek, 4 dagen ski, en pas de daaropvolgende dag de mobilhome terugbrengen. Met onze week-skiformule is het mogelijk om 8 dagen te skieën, U moet de mobilhome pas de 10° dag terugbrengen.

De mobilhomes (voorzien van winteruitrusting) kunt U naar wens huren maar hieronder staan een aantal uitgewerkte voorstellen die U waarschijnlijk zullen bekoren.

 

1. Les Rousses in de Haut-Jura.

 Dit skigebied ligt op ongeveer 700km van Kortrijk, en de pistes bevinden zich op een hoogte tussen de 1090m en de 1680m, is bijgevolg sneeuwzeker. Het skigebied (5000ha groot) ligt deels in Frankrijk en deels in Zwitserland en telt 40 skiliften. De 40km geprepareerde pistes zijn als volgt verdeeld: 16 groene piste, 7 blauwe pistes, 16 rode en 4 zwarte pistes. De Jouvencelles is volledig voorzien van sneeuw kanonnen. Voor meer info over dit prachtig skigebied kan je terecht op de website www.lesrousses.com.

Prijs shortski: we bieden deze bestemming in shortski (4 volle dagen op de sneeuw) aan voor de prijs van 550€
Prijs weekverhuur: 8 volle dagen op de sneeuw voor 850€ .

 

2. Short-ski in de Vogezen, Gerardmer en La Bresse 

De Vogezen is het dichtstbijzijnde (ongeveer 550km) deftige skigebied, met ongeveer een 40 km pistes. De pistes liggen op een hoogte tussen de 900m en de 1350m. Sommige pistes in La Bresse zijn 's avonds verlicht zodat je er kan skieën tot 20.00u.

Prijs: 550€ (1300km inbegrepen), 4 volle dagen op de sneeuw.
Prijs weekverhuur: 8 volle dagen op de sneeuw voor 850€

.

3. Gletsjer-ski in de herfst en na het paasverlof.

Elke skifanaat droomt er van om z'n seizoen reeds in november in te zetten. Ons advies, ga eens naar de Hintertux gletsjer in Oostenrijk, begin november ligt er reeds 32km pistes, van brede boulevards tot pittige zwarte pistes. En vanaf half december heb je het volledige Zillertal ter beschikking. Aan de Hintertux Gletsjer kan je de Mobilhome aan de voet van de lift plaatsen.

Prijs: 850€ (2200km inbegrepen) voor 8 volle dagen op de sneeuw.

 

4. Mayerhofen, Ski-Zillertal 3000

Deze skipas biedt je 478km afdalingen en gaat tot een hoogte van 2800m, 156 liften met één en dezelfde skipas. Dit uitgestrekte dal begint in Fugen en eindigt met de Hintertux gletsjer, daartussen liggen 11 skigebieden waaronder het skigebied van Mayerhofen het meest bekend is. Dit skigebied wordt dikwijls het mooiste van geheel Oostenrijk genoemd. De wintertopper, het centrum van de skisport in Oostenrijk.

Prijs: Deze bestemming bieden we in weekformule ( 8 dagen ) aan voor de prijs van 850€. In Mayerhofen kan je eveneens kiezen voor de wintercamping.